Ingredienser:
10-12 ägg beroende på storlek
100g smält normalsaltat smör
ev 1 tsk salt
1,5-2 dl kokosnötmjöl
2 tsk bakpulver
Gör så här Vispa äggen pösigt och häll i det smälta smöret och ev saltet blanda runt och till sist de torra ingredienserna.
Häll i en smord form (bröa formen med kokosmjöl eller sesamfrön) eller klä en aluminiumform med smörpapper och häll smeten i, toppa med sesamfrön.
Grädda i 175 grader i 30-40 minuter, man får känna lite på brödet.Supergoda att rosta!Detta är ett något modifierat recept av kokosnötmjölsbrödet som också finns här. Detta blir högre ungefär som vitt bröd brukar vara.
Kokosnötmjölet innehåller 4 g kh per 100g och 0,5 dl väger ca 60 g.
Recept och bild lånad från
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar