tisdag 15 mars 2011

LCHF bröd, gott att rosta

LCHF bröd.






Ingredienser:


10-12 ägg beroende på storlek


100g smält normalsaltat smör


ev 1 tsk salt


1,5-2 dl kokosnötmjöl


2 tsk bakpulver




Gör så här Vispa äggen pösigt och häll i det smälta smöret och ev saltet blanda runt och till sist de torra ingredienserna.


Häll i en smord form (bröa formen med kokosmjöl eller sesamfrön) eller klä en aluminiumform med smörpapper och häll smeten i, toppa med sesamfrön.




Grädda i 175 grader i 30-40 minuter, man får känna lite på brödet.Supergoda att rosta!Detta är ett något modifierat recept av kokosnötmjölsbrödet som också finns här. Detta blir högre ungefär som vitt bröd brukar vara.




Kokosnötmjölet innehåller 4 g kh per 100g och 0,5 dl väger ca 60 g.


Recept och bild lånad från




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar